Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Toon informatie

Sitemap

APK keuring uit laten voeren vlakbij Geervliet? Wij controleren en waarborgen de veiligheid van uw auto

APK keuring uit laten voeren in de buurt van Geervliet door van den Hadelkamp auto's

Wilt u een onafhankelijke APK keuring uit laten voeren in de buurt van Geervliet? Maak dan een afspraak voor een APK keuring in de buurt van Geervliet met Autobedrijf van den Hadelkamp. Autobedrijf Van den Hadelkamp is al meer dan 30 jaar een begrip in het Groene Hart en hét adres waar u een APK keuring kunt laten verrichten in de buurt van Geervliet. Veel klanten hebben in de afgelopen jaren hun weg naar ons weten te vinden voor het uit laten voeren van een APK keuring in de buurt van Geervliet door onze betrouwbaarheid en goede service. Indien er tijdens de APK keuring in de buurt van Geervliet gebreken naar voren komen kunnen wij in overleg reparaties uitvoeren. In de afgelopen jaren zijn al vele auto’s door ons gekeurd. Hierdoor is een onschatbare knowhow van alle merken en typen auto’s opgebouwd. Wij zijn daarom in staat om elke auto snel en goed te keuren. Of het nu gaat om een Citroen, Mercedes, personenauto of bedrijfswagen, wij voeren graag een APK keuring uit in onze garage in de buurt van Geervliet. Wilt u een afspraak maken voor een APK keuring in onze garage in de buurt van Geervliet? Neem dan contact op via de website.

Wat is een APK keuring?

Een APK keuring dat wij uitvoeren in de buurt van Geervliet is een Algemene Periodieke Keuring. Een APK keuring is bedacht om de verkeersveiligheid te waarborgen en het milieu te beschermen. Afhankelijk van de soort auto en het gewicht moet u regelmatig een APK keuring uit laten voeren. Daarnaast is het afhankelijk van:

  • Het voertuig
  • De datum op de weg
  • Soort brandstof
  • Gewicht
  • Aantal keuringen

Een APK keuring is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk. Naast een APK keuring in de buurt van Geervliet kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

Wat controleren we tijdens een APK keuring?

Als u een APK keuring laat uitvoeren door Autobedrijf van den Hadelkamp in de buurt van Geervliet controleren wij verschillende onderdelen van uw auto: banden, stuur, verlichting, carrosserie, remmen en de wielen. Daarnaast kijken we naar de uitlaatgassen. Nadat wij een APK keuring hebben uitgevoerd in de buurt van Geervliet zal u een speciaal keuringsrapport ontvangen. Het is van belang dat u dit rapport goed bewaard bij uw andere papieren in het dashboard.

Afspraak voor een APK keuring?

Wilt u een afspraak maken voor een APK keuring bij ons in de buurt van Geervliet? U kunt hier terecht voor een snelle en betaalbare APK keuring, klein en groot onderhoud en reparaties van alle automerken. Wij zijn al sinds 1983 actief in het kopen, verkopen, onderhouden en keuren van auto’s en zijn u graag van dienst. Autobedrijf Van den Hadelkamp is een ABA universeel autobedrijf met een breed scala aan activiteiten waarbij “service” het belangrijkste motto is. Voor het uit laten voeren van een APK keuring in de buurt van Geervliet zijn wij hét aangewezen adres. Maak vandaag nog een afspraak met ons om de APK uit te laten voeren. De werkplaats is op de doordeweekse dagen geopend tot 18.00 uur en op zaterdag tot 12 uur. 

Laat uw reactie achter

Copyright Hadelkamp auto's - 2017 Alle rechten voorbehouden
Site Index- Sitemap
Designpro.nl- Z-IM.nl
Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 72 beoordelingen