Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Toon informatie

Sitemap

APK in de buurt van Goedereede uit laten voeren door het team van Autobedrijf Van den Hadelkamp

APK in de buurt van Goedereede uit laten voeren door het team van Autobedrijf Van den Hadelkamp

Is het weer tijd voor een APK keuring? Wilt u een APK keuring uit laten voeren door een gespecialiseerde autogarage in de buurt van Goedereede? Autobedrijf Van den Hadelkamp is al vele jaren hét adres voor een vakkundige APK keuring in de buurt van Goedereede. Uw auto is voor een APK keuring bij ons in betrouwbare en vakkundige handen. U kunt vertrouwen op onze kennis, ervaring en apparatuur en topkwaliteit. Wij beschikken over een team ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van APK keuringen in Goedereede en omgeving. Zij weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid op de weg is. Daarom zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van uw auto zoals de banden, verlichting en remmen optimaal werken. Indien wenselijk kunnen wij een APK uitvoeren in de buurt van Goedereede in combinatie met een onderhoudsbeurt. Eventuele gebreken die tijdens de APK naar voren komen, kunnen direct worden hersteld. Wilt u een afspraak maken voor APK in de buurt van Goedereede? Doe dit dan gemakkelijk en snel via onze website. Met een persoonlijke benadering en proactief meedenkend vermogen hechten wij veel waarde aan een goede service.

Wat houdt APK in?

APK is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Iedere auto bezitter is verplicht een APK keuring aan de auto uit te laten voeren. Dit om verkeersveiligheid te waarborgen. Wanneer u kiest voor APK bij Autobedrijf Van den Hadelkamp in de buurt van Goedereede bent u verzekerd van eerlijke prijzen. Wij controleren uw auto tijdens een APK keuring op de volgende onderdelen:

  • Remmen
  • Banden
  • Stuur
  • Verlichting
  • Uitlaatgassen

Daarnaast kijken we tijdens een APK keuring in de buurt van Goedereede naar het voertuigbewijs en de brandstof. Wij doen er alles aan om veiligheid in het verkeer centraal te stellen. Na een APK keuring bij ons in de buurt van Goedereede kunt u weer veilig de weg op.

Waarom APK bij Autobedrijf Van den Hadelkamp?

Vele klanten in Goedereede en omgeving laten een APK keuring door Autobedrijf Van den Hadelkamp uitvoeren. Dit komt o.a. door onze eerlijke tarieven, goede prijs-kwaliteit verhouding, vakkundige monteurs en goede service. Een auto is onmisbaar in het dagelijks leven. Daarom zorgen wij ervoor dat u snel terecht kunt voor een APK keuring en deze efficiënt wordt uitgevoerd. Indien wenselijk kunnen wij een APK keuring in de buurt van Goedereede uitvoeren in combinatie met een grote beurt.

Wanneer een APK keuring?

Wanneer uw auto een APK keuring moet ondergaan is afhankelijk van de leeftijd.  Als gespecialiseerde garage weten wij precies wanneer uw auto een APK keuring moet ondergaan. Wij houden dit dan ook goed in de gaten voor onze klanten. Wilt u een afspraak voor een APK keuring in de buurt van Goedereede? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de ontwikkelingen in de markt. Maatwerk adviezen voor personen en bedrijfswagens zijn een uitdaging en wij doen dat graag voor u!

Laat uw reactie achter

Copyright Hadelkamp auto's - 2017 Alle rechten voorbehouden
Site Index- Sitemap
Designpro.nl- Z-IM.nl
Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 72 beoordelingen