Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Toon informatie

Sitemap

Auto huren met veel laadruimte voor uw verhuizing?

Auto huren met veel laadruimte voor uw verhuizing?

Gaat u verhuizen? Beschikt u niet over een grote auto met veel laadruimte? Wilt u daarom een auto huren? Van den Hadelkamp Auto’s is naast het verkopen van gebruikte auto’s specialist op het gebied van een auto huren. Wanneer u graag een betaalbare en betrouwbare auto wilt huren zijn wij het aangewezen adres. Onze auto’s voldoen aan alles wat u van een goede huurauto mag verwachten. Door ons brede aanbod hebben de afgelopen jaren al vele vaste klanten hun weg naar ons weten te vinden. Of het nu gaat om zakelijke of particulieren klanten, voor iedere wens kunt u bij ons een auto huren. Gaat u op vakantie? Wilt een weekendje weg met een grote auto? Heeft u een auto nodig ter vervanging tijdens een onderhoudsbeurt? Of heeft uw collega tijdelijk een auto nodig? Een auto huren kan zowel praktisch als leuk zijn. Benieuwd wat u bij ons kunt huren? Bekijk het aanbod op de website of neem contact met ons op.

Overzicht

Een auto huren doet u gemakkelijk en snel bij www.hadelkampautos.nl Van den Hadelkamp Auto’s heeft op de website een duidelijk overzicht met auto’s die u kunt huren. Zo vindt u hier:

Als u een auto wilt huren kunt u hier direct de prijzen bekijken. De prijzen zijn weergegeven exclusief btw, op basis van één dag. Soms hebben we zelfs leuke huuracties als u een auto wilt huren.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright Hadelkamp auto's - 2017 Alle rechten voorbehouden
Site Index- Sitemap
Designpro.nl- Z-IM.nl
Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 72 beoordelingen