Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 31-12-2016 zijn wij geopend van 09.00 t/m 12.00

Toon informatie

Sitemap

Auto huren in de buurt van Bodegraven met veel laadruimte en trekhaak? 

Auto huren in de buurt van Bodegraven met veel laadruimte voor uw verhuizing?

Gaat u verhuizen? Beschikt u niet over een grote auto met veel laadruimte? Wilt u daarom een auto huren in de buurt van Bodegraven? Van den Hadelkamp Auto’s is naast het verkopen van gebruikte auto’s specialist op het gebied van een auto huren in de buurt van Bodegraven. Wanneer u graag een betaalbare en betrouwbare auto wilt huren in de buurt van Bodegraven zijn wij het aangewezen adres. Onze auto’s voldoen aan alles wat u van een goede huurauto mag verwachten. Door ons brede aanbod hebben de afgelopen jaren al vele vaste klanten hun weg naar ons weten te vinden. Of het nu gaat om zakelijke of particulieren klanten, voor iedere wens kunt u bij ons een auto huren in de buurt van Bodegraven. Gaat u op vakantie? Wilt een weekendje weg met een grote auto? Heeft u een auto nodig ter vervanging tijdens een onderhoudsbeurt? Of heeft uw collega tijdelijk een auto nodig? Een auto huren in de buurt van Bodegraven kan zowel praktisch als leuk zijn.  Benieuwd wat u bij ons kunt huren? Bekijk het aanbod op de website of neem contact met ons op.

Overzicht

Een auto huren in de buurt van Bodegraven doet u gemakkelijk en snel bij www.hadelkampautos.nl Van den Hadelkamp Auto’s  heeft op de website een duidelijk overzicht met auto’s die u kunt huren. Zo vindt u hier:

Als u een auto wilt huren in de buurt van Bodegraven kunt u hier direct de prijzen bekijken. De prijzen zijn weergegeven exclusief btw, op basis van één dag. Soms hebben we zelfs leuke huuracties als u een auto wilt huren in de buurt van Bodegraven.Hou daarom onze website regelmatig in de gaten. 

Voorwaarden

Wanneer u een auto wilt huren in de buurt van Bodegraven stellen wij een aantal voorwaarden. Zo betaalt elke huurder een eigen risico tijdens schade van €1000. Daarnaast rekenen wij bij klanten die een auto huren in de buurt van Bodegraven €350 borg. Wij bieden u de mogelijkheid om dit per pin of contact te betalen. Voordat wij de auto aan u meegeven willen wij graag uw rijbewijs zien. U kunt immers uitsluitend een auto huren in de buurt van Bodegraven als u in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Wilt u toch geen auto huren in de buurt van Bodegraven? Heeft u deze wel al gereserveerd? Wanneer u 24 uur van te voren de annulering door geeft, is dat voor ons geen enkel probleem.

Van den Hadelkamp Auto’s  is meer dan een garage. Als u een auto wilt huren in de buurt van Bodegraven voorzien wij u van betrouwbare auto’s die schoon en fris zijn. Doordat we ze regelmatig controleren en onderhouden kunt u op onze auto’s bouwen.

Laat uw reactie achter

Copyright Hadelkamp auto's - 2017 Alle rechten voorbehouden
Site Index- Sitemap
Designpro.nl- Z-IM.nl
Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 72 beoordelingen